2006 Acura CL: traditionelle og moderne

Acura, har som en brand, holdt op sin andel i sit engagement for crafting, at indføre og at bringe på markedet køretøjer, der er udviklet for at levere fremragende ydeevne. Og igen, Acura har tilføjet et andet køretøj til denne liste og på den samme styrke det mærke engagement. Bifalder den helt nye 2006 Acura CL.

2006 Acura CL er blevet redesignet og omkonstrueret i næsten hver eneste lille detalje muligt. Dette nye køretøj lover at levere højere niveauer af ydeevne, teknologisk innovation, engineering resultater, passagerernes sikkerhed og overordnede stil. Det har også været bestemt til at konkurrere med de eksisterende BMW 328Ci, Volvo C70 og Mercedes Benz CLK320. Dette køretøj er igen designet for at give og udstråler den glatte og strømmende linjer i de klassiske coupeer af europæiske Gran Turismo. Dette dog ikke overbear styling, det er kun fra en Acura. At gøre 2006 Acura CL en bemærkelsesværdig køretøj er, at det har kunnet kombinere fortiden, tradition og kulturarv med modernitet og teknologi. Dette køretøj har sikkert altomfattende effektivitet med sin kraftfulde motorer, såvel som revolutionerende sikkerhedsfunktioner og højteknologiske køretøj forvaltningssystemer, der er kontrol af computere.

Der er to motor muligheder for 2006 Acura CL. Det er enten Acura 3.2 liters VTEC V6 motor med 24 ventiler eller 3,2 kraftværket, der har kapacitet til at oprette 225 hestekræfter. Som pr indvendig volumen sports dette helt nye køretøjet 96.5 kubikfod af dette, hvilket er en 4,6 kubikfod stigning fra det foregående køretøj. Det også sports nogle 192.0 inches i længden og 70,6 inches i bredden. Sikkerhedsfunktioner har været pakket i dette køretøj. Listen omfatter standard front airbags, avanceret sideairbags med forsædepassager højde og position sensorer, og den standard Blokeringsfri bremser og trækkraft kontrolsystem. Tilbydes som en mulighed for 2006 er Acura CL Acura Navigation System. Dette system giver en satellite-linked landsdækkende dækning gjort ved hjælp af en DVD (digitale alsidige Disc) database, der findes om bord. Køretøjet også sports ændringer som CompTech kolde luftindtag, certificeret udstødning headers, CompTech high-flow udstødningssystem, Brembo bremser, sport suspension med Titanium front øverste spankulere bar, 19-tommer Maya DTM hjul, front og rear kofangere med side lister, et dæk låg tail spoiler og brugerdefinerede aluminium udstødning tips.

Yderligere oplysninger om Acura CL samt at købe Acura CL tilbehør og dele, kan gæster besøge Listen omfatter steering wheel covers, justering kits, støddæmpere, emblemer, bremse rotorer og en hel masse mere.

I 2006 Acura CL er en coupe, det er virkelig værd at granske. Selv om dette køretøj har sin andel af downs som en forvirrende navigationssystem kontrolelementer og trange hoved værelse samt ind- og udrejse for bagsæder, 2006 Acura CL stadig skinner midt i disse med dens hurtig acceleration, jævn styring og håndtering , og en perfekt bygge kvalitet.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.