Hvordan man skriver en stor artikel

Er du intimideret af tanken om at skrive artikler? Når du tænker om at skrive en artikel, du har flashbacks til high school skrive klasser, og føler mig lammet af tanken om at sætte ord på papir? Ikke ærgre sig. Der er nogle nemme generelle retningslinjer, der gælder for at skrive artikler til dit websted eller distribuere i artiklen mapper, andre web mastere, eller post til dine blogs. Følg disse retningslinjer, og du vil være at skrive gode artikler, før du ved af det!

Simpelthen gøre din artikel kort, informativ og brugervenlig. Artikler behøver ikke at indeholde tekniske oplysninger, men snarere være skrevet at give læseren nyttige oplysninger i en nem at forstå måde. Du kan skrive artikler hurtigt og effektivt ved hjælp af disse retningslinjer:

Gør dine artikler, kort og direkte. Mest eftertragtede webindhold giver faktuelle oplysninger om specifikke emner. Normalt er en one-siders artikel bare om den rigtige længde. Hvis dine artikler er for lang, kan brugeren mister interessen og videre til et andet websted. Hvis din artikel er for kort, vil du ikke kunne indeholde tilstrækkelige oplysninger til at fortælle læseren hvad han eller hun har brug at vide. En enkel, ene side artikel indeholdende tre til fem stk. er perfekt til dit websted eller for at underkaste sig en artikel bibliotek, medtages i dit nyhedsbrev eller opstille hen til blogs.

Når du skriver dine artikler, omfatte de mest relevante oplysninger om dit emne med links til yderligere oplysninger i din ressource box eller på dit websted. Dække de generelle oplysninger, du ønsker at videregive til læseren og gør det nemt for læserne at finde yderligere information om emnet. Et websted, der indeholder mange sider med korte, præcise indhold er meget bedre end et websted, der indeholder 3 sider med ekstremt lange, komplekse artikler. Holde interessen for læseren er din topprioritet. Den gennemsnitlige websted besøgende ønsker ikke at tilbringe en masse tid på at finde de oplysninger, de ønsker, men hellere finde generelle oplysninger hurtigt med mulighed for at nemt at udforske mere dybdegående dækning.

At skabe brugervenlige indhold er bydende nødvendigt at holde interessen for læseren og lokke dem til at udforske dette emne yderligere. Begynd din artikel med en beskrivelse af hvilke oplysninger, din artikel vil indeholde, fortsætte med de oplysninger, der er skrevet i en kort, direkte stil, og ende med en oversigt over hvad læseren har lært af din artikel. Hvis du har et veldesignet websted, du vil kunne føre læseren til yderligere oplysninger gennem links placeret på siden eller i slutningen af din artikel. Hvis din artikel er til reklame formål, såsom et nyhedsbrev eller at underkaste sig en artikel directory, vil en kort ressource boks i slutningen af din artikel, der indeholder dit navn, en kort bio og et link til dit websted være den bedste fremgangsmåde. Links i din artikel, må ikke distribueres, som det kan være forvirrende og distraherende for læseren.

Husk at medtage alle relevante og nødvendige oplysninger, men ikke overvælde læseren med indviklede detaljer. Fokus på din specifikke emne og holde dine artikler kort. Vælg dine søgeord omhyggeligt, så læsere og søgemaskiner vil nemt identificere artikel indeholder relevante oplysninger. En et-sides artikel indeholder præcise oplysninger og links giver læseren til nemt at finde yderligere oplysninger er nøglen til at skrive en stor artikel.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.