kemisk forbedre din Gas kilometertal i din bil

Hvad hvis du kunne faktisk forbedre din gas kilometertal betydeligt (5-20%)? Ikke nødt til at ændre dine kørevaner? Ikke nødvendigt at installere nogen ekstra tvivlsomme dele på din bil? Hvad nu hvis det var så nemt som 1-2-3?

Nå, er det.

I år har Big Oil tilbudt tre eller så forskellige kvaliteter af gas oktan 87 regelmæssig, 89-90 premium og 91-94 super. Disse kvaliteter er faktisk baseret på en 100 oktan skala hvor den reneste brændende, mest ideelle brændstof var propan (ren brænde brændstof). Men skalaen tog aldrig til konto arromatic benzin forbindelser og derivater, der faktisk kan overgå de 100 oktan mark, nogle så høje som 115-130 oktan.

Så er formålet her at få motoren i gang det reneste brændende brændstof muligt, orlov mindre sod og indskud i forbrændingskammeret og på ventilerne, rense luftindblæsning systemet, eller i ældre biler karburator, ikke ondt emmisions systemer, ikke tomrum vores garanti , og, i sidste ende få øget gas kilometertal og øget motorens levetid. Wow, det er en masse. Det er virkelig ikke, selv om.

I de seneste undersøgelser er det blevet bevist, at arromatic petroleum destillater, alkohol (methyl alkohol), ether, acetone og toluen kan og vil gøre alle disse. Det er til et punkt. Hvis du gøre brændstofblanding også rig kan du faktisk gøre modsat. Den ideelle blanding fandt der var lettest at opnå og håndtag var 1-2 ounce af acetone pr. fuld tank (acetone kan findes på din lokale hardware butik eller maling levering butik). Dette blev testet på alt fra 4-8 cylindret gasmotorer til store Cummings diesel motorer. Området i forøgelse af brændstof efficincy var 5-20%, og gennemsnittet er 9%. Det blev konstateret, hvis du har brugt 3 eller flere ounces per tank ful resultater var den samme eller værre end uden acetone – blandingen var for rig.

Virkningerne af acetone blev derefter testet på brændstof linje komponenterne, selv for modstandsdygtighed og konstateredes det, at det i modsætning til methylalkohol (racing brændstof) ikke havde en ætsende. Acetone vil have en Radering effekt på maling, plastic forlygte linser, etc… Spild skal straks tørres.

Så for at gøre historien kort og komme direkte til punktet, hvis du ønskede at tilføje et gennemsnit på 9% brændstofeffektivitet til dit køretøj og gøre det for mindre end $.50 pr. fillup – dens lige så nemt som at tilføje 1-2 ounce acetone pr. tankfull. Thats det – de eneste problemer er Big Oil ikke ønsker du at vide, hvordan at spare på gas og du stadig kan gøre dig garanti ugyldig, som de nu teste for gas tilsætningsstoffer som acetone.

En sidste bemærkning, acetone eller nogen tilsætningsstof, der gør din motor mere effektivt og afbrænde renere er også bedre for miljøet – mindre udledningen.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.