Sådan beregnes dine leveomkostninger

Leveomkostningsindekset viser, hvor meget det koster at opretholde en bestemt standard. Det bruges ofte til at sammenligne leveomkostningerne i forskellige geografiske regioner. For eksempel beregnes leveomkostningsindekset i USA ved hjælp af amerikanernes medianindkomst. Der er dog mange variationer mellem lande og områder. Leveomkostningsindekset har eksisteret i over 100 år. Men forskellene i leveomkostninger mellem lande og regioner er betydelige.
Beregning af dine daglige leveomkostninger

For at beregne dine leveomkostninger er det første skridt at bestemme dine månedlige udgifter. Dette indebærer at tilføje alle dine faste månedlige udgifter. Divider dette samlede beløb med 12 for dine gennemsnitlige månedlige omkostninger. Når du har en idé om dit månedlige forbrug, kan du justere, hvor meget du sparer og bruger. Hvis du har høje leveomkostninger, kan investering hjælpe med at reducere dine besparelser eller øge din købekraft.

Diverse omkostninger er en anden udgift, der øger leveomkostningerne. Disse udgifter ses muligvis ikke hver måned. Det samme gælder engangsudgifter, der kan opstå, når en elev går i skole. Beregning af dine leveomkostninger kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor mange penge du kan spare for at gå på pension. Dette giver dig mulighed for at træffe informerede økonomiske valg baseret på dit budget.

I 1968 oprettede Rådet for Fællesskabsforskning og Økonomisk Forskning leveomkostningsindekset. Mange agenturer bruger indekset til at bestemme leveomkostningerne i en bestemt region. Hvert kvartal indsamles data af Rådet om forsyningsselskaber, boliger, sundhedspleje, diverse varer og andre relaterede emner. Du kan bruge indekset til at finde steder, hvor du kan spare penge, mens du stadig nyder en høj levestandard. Dette indeks giver dig mulighed for at se, hvordan din placering er sammenlignet med andre mennesker med lignende livsstil.
Brug en familiebudgetberegner

For at beregne leveomkostningerne for et område bruger mange familiebudgetberegnere de nyeste data. Disse data er ofte geokodede og tilgængelige for 2020. Disse data kan bruges til at beregne prisen på benzin til New York City ved hjælp af de samme data som for New Hampshire. Beregneren inkluderer også udgifter som børnepasning og andre omkostninger, der ikke er inkluderet i de grundlæggende fornødenheder.

Det er en glimrende måde at estimere leveomkostningerne i dit samfund ved hjælp af en familiebudgetberegner. Tallene er måske ikke nøjagtige, men du kan se, hvad andre familier betaler for lignende varer eller tjenester. Dette kan hjælpe dig med at bestemme, hvor meget du skal budgettere. Disse data kan derefter bruges til at hjælpe dig med at justere din husstands udgifter for at gøre det mere gennemførligt.

Denne lommeregner inkluderer også hjælpeprogrammer. Omkostningerne ved elektricitet eller vand kan tilføjes. Du kan også tilføje grundejerforeningsgebyrer. Du kan overveje at bruge lidt mere på kæledyrsforsyninger og pleje din hund. Tøj er også vigtigt. Du kan bruge dine penge på et par nye sko eller pæne sko.
Du kan flytte til et mere overkommeligt område.

Flytning til et nyt sted vil sandsynligvis resultere i en anden skattebyrde. Overvej leveomkostningerne på hvert sted, og hvorfor du tog beslutningen om at flytte dertil. Er det et sted, du er glad for? Hvad er fordelene ved at flytte til et sted med lavere skatter? Du kan være berettiget til en lønjustering baseret på din placering. Dette er blot nogle få ting, du skal tænke over, før du beslutter dig for at flytte.

Du kan spare mange penge ved at flytte til en billigere by eller region. Leveomkostningerne kan variere meget fra sted til sted. Syd er for eksempel kendt for at være dyrere end vestkysten og nordøstlige regioner. Den sydlige region er dog billigere. Det er vigtigt at overveje alle omkostninger forbundet med at flytte, når du beslutter, om en flytning til en billigere by eller region vil hjælpe dig med at spare penge.

Selvom leje er din primære bekymring, er der andre omkostninger som dagligvareindkøb og transport, der også kan være vigtige. Budget for disse udgifter skal overvejes. Tag hensyn til klimaet og andre livsstilsfaktorer i det område, hvor du skal flytte. Nebraska er ikke stedet for dig, hvis du er fan af lange gåture og går på natklubber. Overvej omkostningerne ved mad og børnepasning.