Se, hvordan du lytter til lydbøger ved hjælp af din iPhone, iPod Touch eller en anden lydenhed

Du har måske prøvet at søge efter en lydbog gratis download. Du kan finde en masse bøger gratis, men hvordan ved vi, hvilke vi skal stole på? Du kan bruge timer på at prøve tilfældige lydbøger i håb om at kunne lide dem nok til, at du holder dig til dem over tid. Der er to muligheder: Du kan springe over alt dette og blot lytte til lydbøger direkte gennem et lydbogsprogram.

Dette er den nemmeste måde at starte på. Gå til dit lokale bibliotek og se på nogle lydbøger. Mest sandsynligt fungerer bogen på en iPhone, iPod Touch eller iPad, hvis den er formateret i et iOS-venligt format. Men hvad med at lytte til lydbøger gratis fra min iPhone? Det er her Apples geni ligger.

Lad os forestille os, at du elsker bøger af din yndlingsforfatter og er tvunget til at læse dem med din iBook-læser. Hvordan beslutter du, hvilke lydbøger der er bedst? En stor del af biblioteket kan være dedikeret til lydbøger. Er det den rigtige lydbog? Måske er det romantik. Det kunne være en thriller.

Du skal bare trykke på det relevante afsnit i et iBooks-program. Du behøver ikke at gennemse tusindvis af bøger for at finde lydbøger, som du kan lide. Det gør dit liv meget lettere. Du skal blot skrue op for lyden og begynde at lytte.

Du kan også lytte til lydbøger via din iPhone eller iPad og endda på forskellige sprog. Alt hvad du skal gøre for at opnå dette er at vælge sprogindstillingen på din enhed. Når du har valgt dit sprog, giver det dig mulighed for at vælge en lydbog. Derudover kan du lytte til lydbøger på mere end ét sprog.

Du kan have svært ved at tage din yndlingsbog med, når du rejser meget. Det er vigtigt at have et godt udvalg af lydbøger med dig, når du rejser, især til forretningsformål. Et websted tilbyder lydbøger, som du gratis kan downloade til din telefon. Det bedste ved denne mulighed er, at det giver dig mulighed for at bruge din iPhone, iPod eller anden lydenhed på samme måde, som du bruger din computer eller tablet.