Bedste Merchant Services

En høj risiko handelsskibe konto er en erhvervskonto fjernsynstransmissionstjeneste til internet købmænd, der er erklæret “højrisiko” af Visa og Mastercard. Dette er på grund af arten af deres virksomheder, der har en høj kredit sats eller en høj omsætning, men også en øget risiko for svig og tilbageførsler.

Karakteristisk, er det meget svært for høj risiko og ikke-amerikanske virksomheder at få en erhvervskonto. Høj risiko købmand konti tilbydes af forskellige udbydere tillader internationale handlende til privat behandle deres kreditkorttransaktioner og har provenuet sendes til en offshore bankkonto. Gebyrerne er højere for offshore/høj risiko kreditkort forarbejdning.

Kreditkortprocessorer er tilbøjelige til at afvise du, hvis din virksomhed anses for højrisikoområder. Formålet er at finde en kreditkortprocessor, der får du godkendt og har du op og acceptere kreditkort hurtigt og effektivt, med enten en høj risiko handelsskibe konto eller en international købmand konto.

Eksempler på høj risiko handelsskibe konti omfatter lægemidler, telemarketing, infomercials, rejse industrier, online dating, replika, spil osv. Nogle af disse anses for mere høj risiko end andre.

Høj risiko købmand konti er tilgængelige med internationale banker. En købmand har at gøre følgende for at få en direkte konto, hvis deres købmand konto anses høj risiko:

1. indarbejdet i bankens jurisdiktioner (dette krav er baseret på kreditkort opererer forordninger)

2. har 6 måneder af eksisterende behandling historie (at foretrække de sidste 6 måneder)

3. tilbageførsler i de sidste 6 måneder skal være mindre end 1%.

4. betal kræves set up gebyrer

5. give hovedforpligtedes pas, business iblanding dokumenter – nogle jurisdiktioner kræver en lokal kandidat direktør pas og en elregning indstillede direktør. Dette er gjort for at undgå grænseoverskridende spørgsmål.

6. købmand hjemmeside må være i overensstemmelse med Visa og Mastercard krav

Disse merchant regnskaber kan også klassificeres som offshore høj risiko handelsskibe konti, international merchant regnskaber og høj lydstyrke erhvervskonti.

Anden muligheden, hvis du ikke har forarbejdning historie og du vil ikke betale de dyre vedtægter i bankens kompetence, kan du altid få en tredje part købmand konto. En tredje part erhvervskonto afsætningsgaranti er mindre strenge og er sat op meget hurtigere end en direkte konto.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.