Syning leverancer og stof til de sparsommelige og grønne

Hvis du elsker Genbrugsbutikker og garage salg, er kolonnen for dig. Der er guld i dem thar bakker – syning guld! Ændre dit syn lidt og ser på verden som en stor Stofbutik, og du vil finde alle slags skatte til at tilføje til din stash.

-Har et skab fuld af gamle brudepige eller prom kjoler? Brug dem til at gøre en dyne eller et patchwork pude. Give bruden et memento fra hendes bryllup ved at udskrive hendes bryllup detaljer på et stykke printable stof. Brug derefter stof, trimmer og endda underkjole tyl Brudepigekjoler (eller endda brudens kjole hvis du har rester fra ombygninger) at kunstfærdigt pynte en pude, hun kan holde altid. Giv din datter et minde om hendes høj-skole danse med en dyne lavet med stof fra hendes kjoler. Oprette en applikation af en kjole til at sætte i hver firkant ved hjælp af stof fra hendes kjoler.

-Lommetørklæder, handsker, tørklæder, bandanas, blonder & sengetøj. Da jeg var barn, vi skulle have en ny broderet lommetørklæde og et par hvide handsker hver påske. Sy disse souvenirs i projekter til at skabe en kunstnerisk erindringsbog. Trim kan ofte være pebret når nye, så tage dem ud af gamle klæder eller lingeri og genbruge dem. Gøre en kjole fra en vintage pudebetræk eller fra en bandana.

-Brugt tøj & sparsommelighed elementer. Find duge med broderi eller blonder at omdanne — mange vintage sengetøj blev foretaget med håndlavede kniplinger. Bruge gamle halm hatte som formularer til at oprette fancy dress-up huer. Bruge gamle jeans for at gøre trendy håndtasker. Finde gamle håndværk eller Strik kits og bruge tråde og garn for at skabe dekorative trim for dine projekter. Fjern bagsiden og indersiden af en gammel udstoppet stof dukke eller legetøj, og brug den forreste eller profil for en sød applikation på jeans. Silke eller blonder fra bryllup kjoler kan fjernet og anvendes til andre syprojekter, og tyl fra underskirts kan være re-gjort i pettiskirts. Tage en bluse fra dit skab, som du ikke har slidt (men kan ikke bære for at give væk) og bruge det til at oprette en camisole eller et stof bælte.

-Klæder & frotté. Skære slidte dele fra gamle badekåber eller håndklæder og sy dem sammen for at gøre en sjov badeforhæng (brug med en liner). Vintage chenille er sjovt at bruge til tøjdyr.

-Knapper, perler & smykker. Hvis du har en gammel jakke med store knapper, overveje at tage knapperne genbruge dem. Find beaded trøjer eller jakker, gamle smykker — selv sko– og adskille for at genvinde de perler og resultater. Fjern bælter fra cool bæltespænder og vedhæfte et nyt stof bælte. Genbrug hardware fra gamle punge at gøre nye. Ofte, er hardware dyrt at købe nye, men forbliver ubeskadiget på anvendte stykker.

-Scraps. Sørg for at bruge disse rester af stof til små projekter som applikation, scrapbooking, patchwork, hårspænder, tøjdyr og dekorationer.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.